DELIVER 9

Overzicht

Maximale ruimte. Maximale luxe.

Ruimte voor de vracht en luxe voor de bestuurder. Dat zijn de grote troeven van de Maxus DELIVER 9. De ergonomie, het zitcomfort en de afwerking staan op een hoog niveau. Wie op weg is met de DELIVER 9, ervaart hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

Maar ook in praktisch opzicht scoort de DELIVER 9 sterk. Met een laadruimte van maar liefst 11 m3 en een maximaal bruto laadvermogen tot 1.270 kg biedt de DELIVER 9 ruimte te over. En dankzij de grote schuifdeur kan je vlot en veilig laden en lossen.

Design

Het nieuwe gezicht van praktische luxe.

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus DELIVER 9 een opvallend sterke uitstraling. Zijn kenmerkende grille, koplampunits en voorbumper accentueren de indruk van snelheid en kracht.

De belijning van de flanken en de achterkant benadrukken de aanzienlijke ruimte die de DELIVER 9 biedt. Eigentijdse details geven een voorsmaakje van de luxe die in het interieur te vinden is.

Kies je uitvoering

De Maxus DELIVER 9 is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus: Base en Luxury.

Op de Base is ook een optioneel Comfort Pack beschikbaar.

De bijzonder compleet uitgeruste Luxury herken je aan de aluminium velgen, de mistlichten vooraan, de LED-koplampen en de LED-achterlichten.

Kies je koetswerkkleur:
  • Warm White
  • Warm Argent
  • Blauw Metaalkleur
Warm White

FUNCTIONALITEIT

Welkom in de ruimte.

Ruimte te over

De Maxus DELIVER 9 biedt je een extra makkelijk toegankelijke laadruimte van maar liefst 11 m3 en een maximaal bruto laadvermogen tot 1.270 kg (in de Base-uitvoering). Dankzij de grote schuifdeur kan je vlot laden en lossen, ook op krappe plaatsen.

 

Bestand
Icon laadvermogen

maximaal bruto laadvermogen
tot 1.270 kg

11 m3
laadruimte

Afgewerkte laadruimte

De laadruimte van de DELIVER 9 is degelijk afgewerkt. De vloer heeft een volledig met antislipmateriaal beklede vloer en de wanden zijn standaard afgewerkt tot op halve hoogte.

Extra toegankelijk

Erg handig zijn de achterdeuren die tot 270 graden opengaan. Ze maken deel uit van het Comfort Pack, dat optioneel is op de Base-uitvoering. Op de Luxury-versie zijn deze achterdeuren standaard.

Maten en gewichten

Buitenafmetingen  
Lengte 5.940 mm
Breedte  2.110 mm
Hoogte 2.535 mm
Wielbasis 3.760 mm
Breedte zijdeur 1.269 mm
Hoogte zijdeur vanaf drempel 1.671 mm 
Hoogte zijdeur vanaf vloer 1.571 mm 
Hoogte laaddrempel 632-700 mm
Draaicirkel 13,3 m
Binnenafmetingen  
Volume laadruimte 11 m3
Lengte laadruimte 3.410 mm
Breedte laadruimte 1.800 mm
Breedte laadruimte tussen wielkasten 1.366 mm
Maximale hoogte laadruimte 1.800 mm
Aantal zitplaatsen 3

 

Gewichten Base Luxury
Maximaal toegelaten massa  3.500 kg 3.500 kg
Leeggewicht 2.230 kg 2.360 kg
Maximaal bruto laadvermogen 1.270 kg 1.140 kg
Maximale belasting vooras 1.950 kg 1.950 kg
Maximale belasting achteras 2.450 kg 2.450 kg

 

 

Bestand
Icon laadvermogen

Base
1270 kg
laadvermogen

Luxury
1140 kg
laadvermogen

Interieur

Weergaloos comfortabel. Verrassend luxueus.

Fraaie afwerking

Het interieur van de Maxus DELIVER 9 valt op door de bijzonder verzorgde afwerking, ook in de Base-versie. In de Luxury-uitvoering is de luxueuze hoogglans carbon-look van het dashboard een echte blikvanger.

Luxueus en comfortabel

De Maxus DELIVER 9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde stoelen en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De stoel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

Uitgekiend ergonomisch

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus DELIVER 9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord. En met Apple Carplay en Android Auto is de connectiviteit helemaal up-to-date.

Complete connectiviteit

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard van de Luxury-uitvoering bevindt zich een 10 inch touchscreen, gekoppeld aan een achteruitrijcamera, Apple Carplay en Android Auto.

Technologie

Technisch vernuft, voor kracht en zuinigheid.

Moderne motor 

De 2.0 dieselmotor van de DELIVER 9 is uitgerust met een variabele turbocompressor en AdBlue-technologie. De motor beantwoordt aan de strenge Europese emissiestandaard EU 6.2. Kracht levert de motor van de DELIVER 9 in overvloed. Het maximale sleepvermogen bedraagt maar liefst 2.800 kg.

Laag verbruik

Moderne motortechnologie helpt om het brandstofverbruik laag te houden. Maar er is meer. Ook de bijzondere aerodynamica van de DELIVER 9, het start-stopsysteem en de ecobanden met lage rolweerstand drukken het verbruik.

Achterwielaandrijving

De motor van de DELIVER 9 drijft de achterwielen aan. Daardoor wordt vermeden dat de voorwielen bij volle belading gaan doorslippen als je accelereert. Er rust immers meer gewicht op de achteras, wat de stabiliteit bij gas geven op een glad wegdek ten goede komt.

Zacht en geruisloos

Maxus past de nieuwste technologie toe om het geluid en de trillingen van de motor en de aandrijflijn tot een minimum te beperken. Het geluidsniveau aan boord van de DELIVER 9 bedraagt slechts 47 dB, wat vergelijkbaar is met een gewone personenwagen.

Motor en aandrijving

CO2-uitstoot (gecombineerd)* 254 gr/km
Emissiestandaard EU 6.2
Motortype 2.0 Turbo Diesel Common Rail
Maximaal vermogen 120 kW (163 pk)
Maximaal koppel 375 Nm
Versnellingsbak Manueel, 6 versnellingen
Aandrijving Achterwielen
Banden 235/65R16C


*volgens WLTP-norm – gecombineerd verbruik: 9,6 l/100 km

 

Bestand
Icon engine

motor
120 kW (163 pk)
375 Nm

 

Bestand
Icon uitstoot

CO2-uitstoot (gecombineerd)
254 gr/km

Veiligheid

Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus DELIVER 9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de DELIVER 9 je een passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

 

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de DELIVER 9, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt. 

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

 

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW)

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. 

Rijstrook­assistentie (LDW)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

 

Zes airbags

De Deliver 9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.

 

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de Maxus DELIVER 9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

Dodehoekdetectie (BSD)

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt je met een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Accessoires

Maak je Maxus uniek.

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-dealer kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.